Deskundig en gediplomeerd

Uw ogen zijn een onmisbaar instrument in uw leven. Elke dag opnieuw. Groeneveld Optiek beseft dat als geen ander en stelt alles in het werk om ervoor te zorgen dat u uw ogen optimaal kunt gebruiken. Met een bril of met contactlenzen: net wat bij u past.

Deskundigheid en service
Goede service en een hoge mate van deskundigheid staan bij Groeneveld hoog in het vaandel. Het is daarom vanzelfsprekend dat wij gediplomeerde opticiens in huis hebben die u persoonlijk en professioneel kunnen helpen met een gratis oogmeting. Wilt u gebruik maken van deze gratis oogmeting, maak dan een afspraak. 

Maak zelf hier uw eigen afspraak:

Contactlenzen

Contactlenzen zijn, net als brillen, hulpmiddelen om oogafwijkingen te corrigeren. De contactlenzen worden direct op de ogen gedragen, maar ze drijven op een laagje traanvocht waardoor ze het hoornvlies niet raken. Contactlenzen zijn doorgaans van kunststof en ze worden met behulp van geautomatiseerde processen op maat en op sterkte gemaakt.

Er zijn verschillende soorten contactlenzen, laat u bij Groeneveld deskundig adviseren door een gediplomeerd opticien om te kijken wat we voor u kunnen beteken. Maak hier voor vrijblijvend een afspraak